2014. február 15., szombat

Terv


Terv



Drága Olvasók! \m/

Nem, most nem egy új hanggal érkeztem, hanem valami sokkal jobbal! Elkapott a hév, hogy mi lenne, ha szerdánként cikkekkel lepnélek meg titeket. Változatos témákkal: könyvekről, albumokról, személyekről, a hónap utolsó szerdáján felsorolnám nektek a hónapban hallgatott kedvenc zenék toplistáját. Ez a "Szerdai Nasi" program!;)
DE!
Mivel sok mondani valóm van, amit egy szerdai bejegyzésbe belesűríteni nehéz lenne, + egy új részbe ( ami nem tudom mikor érkezik, melyik napon ), ezért jövőhéten a hét minden egyes napján, hétfőtől vasárnapig megörvendeztetlek titeket egy bejegyzéssel. Most kivételesen, mivel még a dolog elején járunk, elárulom, milyen témákra számíthattok!

Hétfő - A hónap születésnaposai + hír
Kedd - Slash életrajzi könyv kibeszélése
Szerda - Bon Jovi rövid bemutatás, személyes véleményem
Csütörtök - Új rész a Rock Korcsokból ( talán )
Péntek - Top videoklipek
Szombat - Zenei blogtémák manapság
Vasárnap - Nirvana, The Doors filmek elemzése

Remélem, sokan örültök! Megemlíteném, hogy a könyvek, amikről a közeljövőben véleményt ( kritikát, ha úgy tetszik ) fogok hozni, fel van tüntetve oldalt a KÖNYVEK menüpontban. Ha esetleg nem látjátok a kedvenceteket, de ehhez a témához kapcsolódik, és mély ( jó avagy rossz ) benyomást tett rátok, írjátok meg nekem a címét, a véleményeteket, hogy elolvashassam, és viszonyíthassak. Akik szeretnék, azoknak ki is teszem ide a sajátos kritikájukat!
Bővebben a FACEBOOKOS OLDALAMON olvashattok ezekről!

Rock 'N' Roll! |m|

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése